Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, ο εορτασμός της γενεθλίου ημέρας των Διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
09:00 πμ: Εκκλησιασμός στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βροντάδου.
11:30 πμ: Τιμητική εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της νέας πτέρυγας «Σταμάτιος Κριμιζής» του συγκροτήματος διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου, αφιερωμένη στη συνολική προσφορά της οικογένειας Ανδρεάδη στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Βροντάδου, παρουσία του κ. Γεωργίου Στρατή Ανδρεάδη.
• Εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Παντελή Ι. Σαλλιάρη με αναφορές στη γενέθλιο ημέρα των Διδακτηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Βροντάδου και ενημέρωση για τη δραστηριότητα του Συλλόγου.
• «Γεώργιος (Χατζη)Φραγκούλη Ανδρεάδης: ένας πολίτης του κόσμου». Παρουσίαση της ζωής και του έργου του Μεγάλου Ευεργέτη μέσω του ομώνυμου πολιτιστικού προγράμματος που υλοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Βροντάδου κατά το σχολικό έτος 2017-18. Παρουσιάζουν οι μαθήτριες: Κλεοπάτρα Αρμενάκη, Αργυρώ Μαθιούδη και Κέλλυ Παπαμώρου.
• «Καθηγητής Στρατής Ανδρεάδης». Αναφορά στη δράση και την προσφορά του Μεγάλου Ευεργέτη από τον τ. Δήμαρχο κ. Αριστείδη Ζαννίκο.
• Επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Γεώργιο Ανδρεάδη για τη συνολική προσφορά της οικογένειάς του στα πολιτικά, κοινωνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα του Βροντάδου.
• Μικρή δεξίωση.
 
​ Θερμές ευχαριστίες για την συμβολή στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης για την Γενέθλιο ημέρα των Διδακτηρίων του Βροντάδου στους:
* Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου για το κέρασμα.
Τυπογραφείο ΕΝΤΥΠΟ για την δωρεάν εκτύπωση των προσκλήσεων και άλλων εντύπων.
Κεντρο Υπολογιστων ΧιουPetros Tripolitis και Νίκο Βορριά για την άρτια επιμέλεια του live streaming.