Ο Σύλλογος Αποφοίτων & φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  τη δημιουργία  Λέσχης Ανάγνωσης Σύγχρονης Ελληνικής Λογοτεχνίας Ενηλίκων.

Η πρωτοβουλία ανήκει στις εκπαιδευτικούς Πόλυ Βασιλάκη και Κατερίνα Ζαννίκου στο πλαίσιο του Δικτύου Εθελοντών του Συλλόγου μας.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η προσφορά στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες  κάθε ηλικίας μιας χρήσιμης και ανέξοδης δημιουργικής απασχόλησης, μέσα από την επαφή με τη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία. 
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες,  ημέρα Τετάρτη και ώρα 05:00 μ.μ. στο χώρο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου
Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης για το πρόγραμμα και τις δυνατότητες της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29-11-2023 και ώρα 05:00 μμ στο χώρο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου (είσοδος από την οδό Γεωργίου “ΧΦρ. Ανδρεάδη 107)
Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας που θα προκύψει από  τη συμπλήρωση και αποστολή της ηλεκτρονικής φόρμας στη διεύθυνση:  https://forms.gle/eTLbhE8zqDuZfzdA8.  

Φιλικά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου